Китай стартира разследване на предполагаеми монополни практики в  и свика ръководството на .

...
Китай стартира разследване на предполагаеми монополни практики в  и свика ръководството на .
Коментари Харесай

Китай започна мащабно разследване срещу Алибаба

Китай започва следствие на хипотетични монополни практики в  и свика управлението на . на среща на високо ниво по отношение на финансовите разпореждания, засилвайки надзор върху двата стълба на интернет империята на милиардера Джак Ма, предава

Разследването, оповестено в четвъртък, бележи формалното начало на репресиите на Комунистическата партия върху господството на Ма, обхващащо всичко - от електронната търговия до логистиката и обществените медии, коментира Bloomberg и прибавя: " Натискът върху Ма е от главно значение за по-широките старания за преодоляване на все по-влиятелната интернет сфера: Проектите за антимонополни правила, оповестени през ноември, дадоха на държавното управление извънредно необятна независимост да управлява бизнесмени като Ма, които до неотдавна се радваха на необикновена независимост да уголемява своите сфери ".

Кампанията против Alibaba навлезе в напреднала фаза през ноември, откакто Ma обществено нападна китайските регулатори. Впоследствие надзорниците на пазара спряха на Ant, което трябваше да е най-голямото в света до този миг.

People’s Daily, вестникът на комунистическата партия, предизвести в четвъртък, че битката с хипотетичните монополи в този момент е главен приоритет. „ Антимонополът се трансформира в незабавен въпрос, който визира всички. Дивият напредък на пазарите би трябвало да бъде стеснен от закона, “ се споделя в коментар на въпросното издание.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР